Google Sponsorship Advertise

خرید شارژ و بسته اینترنتی همراه اول، ایرانسل و رایتل

شارژ نیاز دارید؟ بسته اینترنتی لازم دارید؟ با شارژل همه چی تو سه سوت!

ماهی ماکرل | طرز تهیه ماهی ماکرل مقوی و بسیار خوشمزه برای یک ناهار خانوادگی


ماهی ماکرل , از ۴ عدد ماهی ماکرل ۲۰۰ گرمی استفاده کنید. روی پوست ماهی رو از هر دو طرف به فاصله‌های ۲ سانتی متری شکاف‌های عمیق (تا استخوان) بزنید.

ماهی
منتشر شده در تاریخ 1396/07/30 - 27 روز پیش
ماهی ماکرل  , ماهی ماکرل هم مقویه، هم خوشمزه و هم در ۱۵ دقیقه آماده میشه.
مواد لازم:
کینوا ۱ پیمانه
نمک به میزان لازم
لیمو ۱/۲ عدد
فلفل سیاه به دلخواه
گشنیز خشک شده ۱ قاشق چای خوری
ماهی ۴ عدد
روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
رزماری ۲ شاخه
سیر ۲ حبه
گوجه فرنگی ۸۰۰ گرم
فلفل چیلی قرمز ۱ عدد
سرکهبالزامیک ۱ قاشق غذاخوری
برگ ریحان به میزان لازم
1- از ۴ عدد ماهی ماکرل ۲۰۰ گرمی استفاده کنید. داخل شکم ماهیرو خالی کنید.
روی پوست ماهی رو از هر دو طرف به فاصله‌های ۲ سانتی متری شکاف‌های عمیق (تا استخوان) بزنید.
2- سیرها رو پوست بگیرید و له کنید.
3- گوجه فرنگی‌ها رو به شکل دلخواه خرد کنید.
4- فلفلچیلی رو حلقه‌حلقه کنید.
طرز تهیه:
۱ پیمانه کینوا رو به همراه ۲ پیمانه آب جوش، نوک انگشت نمک و نصف لیمو در ظرفی بریزید. هر از گاهی مواد رو هم بزنید.
بعد از حدود ۱۰ دقیقه که کینوا پخته شد، اون رو آبکش کنید و آب لیمو رو روی اون بچکونید.
نمک، فلفل سیاه و پودر گشنیز رو روی تمام سطح ماهی‌ها بمالید و بعد به همراه ۱ قاشق غذاخوری روغن در ماهیتابه نچسب بذارید.
برگ‌های رزماری و سیرها رو روی ماهی‌ها پخش کنید. ماهی‌ها رو برای حدود ۴ تا ۵ دقیقه از هر طرف تا طلایی بشن، سرخ کنید.
گوجه‌فرنگی‌ها رو در ظرف مورد نظر بچینید. حلقه‌های فلفل چیلی رو روی اون‌ها پخش کنید. کینوا رو روی اون‌ها بذارید.
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون، سرکه بالزامیک و نوک انگشت نمک و فلفل سیاه روی اون‌ها بریزید.
ماهی‌های سرخ شده رو روی بقیه مواد بذارید. با برگ‌های ریحان تزیین کرده و میل کنید.
آشپزباشی
با دوستان به اشتراک گذارید
نشر با ذکر منبع بلامانع است