Google Sponsorship Advertise

خرید شارژ و بسته اینترنتی همراه اول، ایرانسل و رایتل

شارژ نیاز دارید؟ بسته اینترنتی لازم دارید؟ با شارژل همه چی تو سه سوت!

پودینگ گلابی و زنجبیل را در ماکروفر بپزید


یه دسر خوشمزه با گلابی که خیلی سریع در مایکروفر آماده میشه.

منتشر شده در تاریخ 1396/07/21 - 10 روز پیش
وب سایت آشپزباشی:  یه دسر خوشمزه با گلابی که خیلی سریع در مایکروفر آماده میشه.
مواد لازم:
کره ۵۵ گرم    آرد ۵۵ گرم    نمک نوک قاشق چای‌خوری    بیکینگ پودر ۱/۴ قاشق چای خوری    شکر ۵۵ گرم    تخم مرغ ۱ عدد    مربای زنجبیل ۱ تکه    پرتقال ۱ عدد    گلابی ۱ عدد    شیره درخت افرا به میزان لازم
آماده کردن مواد برای تهیه پودینگ گلابی و زنجبیل:
به کره اضافی برای چرب کردن قالب‌ها نیاز دارید.مربای زنجبیل رو ریز خرد کنید.پوست پرتقال رو رنده کنید.گلابی رو پوست بگیرید، قسمت‌های اضافی اون رو جدا کنید و بعد اون رو به شکل مکعب‌های ۱ سانتی‌متری خرد کنید.در این دستور از شیره درخت افرا استفاده می شه که به جای اون می تونید از شربت مربای زنجبیل هم استفاده کنید.
طرز تهیه:
اول باید ۲ دایره کاغذی برای روی قالب‌ها درست کنیم. دهانه ۲ قالب رمکین رو روی کاغذ نسوز برگردونید و با مداد طرح اون‌ها رو روی کاغذ بکشید و کاغذ رو ببرید.داخل قالب‌ها و یک سمت دایره‌های کاغذی رو با کره چرب کنید.آرد رو به همراه نمک، بیکینگ‌پودر، شکر، کره (به دمای اتاق) و تخم‌مرغ در مخلوط‌کن بریزید و خوب با هم ترکیب کنید.مربای زنجبیل و رنده پوست پرتقال رو اضافه کنید و مواد رو چند بار دیگه بزنید.مقداری شیره درخت افرا در هر قالب بریزید. بعد نیمی از گلابی رو در هر قالب بریزید.خمیر رو هم بین ۲ قالب تقسیم کنید و دایره های کاغذی رو (از سمتی که به اون کره زدید) روی قالب‌ها بذارید.اون‌ها رو برای ۴ دقیقه با بالاترین قدرت مایکروویو تا زمانی که بافتشون اسفنجی بشه، بپزید. بذارید تا در قالب برای چند دقیقه خنک بشن و بعد اون‌ها رو برگردونید و از خوردنشون لذت ببرید.
با دوستان به اشتراک گذارید
نشر با ذکر منبع بلامانع است