Google Sponsorship Advertise

خرید شارژ و بسته اینترنتی همراه اول، ایرانسل و رایتل

شارژ نیاز دارید؟ بسته اینترنتی لازم دارید؟ با شارژل همه چی تو سه سوت!

طرز تهیه پاناکوتای خرما | دسر پاناکوتای خرما خوشمزه و عالی مخصوص پاییز


طرز تهیه پاناکوتای خرما , هسته خرماها را درآورید و خرما را همراه با نیمی از شیر، عسل و ‌پودر کاکائو، در پارچ دستگاه مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید.

دسر
منتشر شده در تاریخ 1396/07/19 - 6 روز پیش
طرز تهیه پاناکوتای خرما, این دسر، خيلى خوشمزه و لطيفه و ارزش درست کردن رو داره.
مواد لازم
خرما 17 عدد
شیر 300 میلی‌لیتر (یک و یک‌چهارم پیمانه)
عسل2 +قاشق سوپخوری
پودر کاکائو 2 قاشق سوپخوری
شکلاتتلخ (خرد کرده) 70 گرم
خامه صبحانه 200 گرم
پودر ژلاتین 1 قاشق سوپخوری
وانیلین یک‌چهارم قاشق چایخوری
خامه فرم گرفته برای تزئین به میزان لازم
1.هسته خرماها را درآورید و خرما را همراه با نیمی از شیر، عسل و ‌پودر کاکائو، در پارچ دستگاه مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید.
2.آن‌گاه این مخلوط را صاف کنید. سپس باقیمانده شیر، شکلات و خامه را در ظرف مناسبی بریزید
و روی حرارت ملایم قرار دهید.
3.حالا ژلاتین را رویش بپاشید و هم بزنید تا ژلاتین کاملا حل شود. ولی مراقب باشید
که مایه نجوشد! اکنون وانیلین را به آن بیفزائید و بعد مایه صاف کرده خرما را افزوده و مخلوط کنید.
4.اینک پاناکتای خرما را در 12 قالب‌ به گنجایش 60 میلی‌لیتر بریزید و دست‌کم 4 ساعت
Hدر یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود. آن‌گاه پاناکتا را با خامه فرم گرفته بیارائید.
شور و شیرین
با دوستان به اشتراک گذارید
نشر با ذکر منبع بلامانع است