Google Sponsorship Advertise

خرید شارژ و بسته اینترنتی همراه اول، ایرانسل و رایتل

شارژ نیاز دارید؟ بسته اینترنتی لازم دارید؟ با شارژل همه چی تو سه سوت!

طرز تهیه رول گوشت


این غذا زیبایی خاص و طعم بی نظیری داره که برای مهمانی ها عالیه.

منتشر شده در تاریخ 1396/07/19 - 2 ماه پیش
ماهنامه سفره ایرانی - ستایش پاکدل: این غذا زیبایی خاص و طعم بی نظیری داره که برای مهمانی عالیه.
مواد لازم
خمیر بوفکا: به مقدار لازمگوشت (چرخ کرده): 300 الی 400 گرمپیاز (ریز خرد شده): 2 عددفلفل قرمز (ریز خرد شده): 1 عددنمک: به مقدار لازمفلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازمزیره (پودر شده): به مقدار لازم
مواد لازم سس:
تخم مرغ: 1 عددشیر: 100 میلی لیترماست: 3 قاشق سوپ خورینمک: به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا برای تهیه سس، تخم مرغ، روغن، شیر، ماست و نمک را در ظرف مناسبی با هم به خوبی مخلوط کنید تا صاف و یکدست شود.
برای تهیه رول گوشت، گوشت چرخ کرده، پیاز، فلفل ریز خرد شده، نمک، فلفل سیاه و زیره پودر شده را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید. مواد را به خوبی ورز دهید و سینی فر را بلا کاغذ روغنی بپوشانید. خمیر بوفکا را داخل سینی فر پهن کنید. مقداری از سس را روی خمیر پخش کنید و دوباره لایه ای دیگر از خمیر روی آن پهن کنید. مقداری سس روی آن پخش کرده و لایه ای دیگر از خمیر بوفکا قرار دهید. روی خمیر مقداری سس بمالید و مخلوط گوشت را روی آن به طور یکنواخت پخش کنید. سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا گوشت پخته و برشته شود. روی مواد را با کاغذ روغنی و پارچه ای تمیز بپوشانید و حدود 10 دقیقه کنار بگذارید (این کار باعث می شود خمیر به راحتی رول شود) کاغذ روغنی و پارچه را بردارید و سپس آن را از یک طرف به کمک کاغذ روغنی زیرین رول کنید. رول گوشت را برش داده و سرو کنید.
با دوستان به اشتراک گذارید
نشر با ذکر منبع بلامانع است