مجله راه ما یک ربات هوشمند جمع آوری خبر از سایت های پر بیننده ایرانی است

طرز تهیه کوفته برنجی با انبه | کوفته ای متفاوت و خوش طعم برای عاشقان انبه


طرز تهیه کوفته برنجی با انبه , خامه نارگیل، شکر خرما و نمک را در یک شیرجوش با یکدیگر مخلوط کنید. سپس روی حرارت ملایم تفت دهید تا شکر کاملا ذوب شود.

کوفته
منتشر شده در تاریخ 1396/07/18 - 4 ماه پیش
طرز تهیه کوفتهبرنجی با انبه , این غذا را می توانید برای وعده ناهار یا شام در خانه تهیه کرده و با شیرغلیظ سرو کنید.
مواد لازم
۳/۴ پیمانه خامه نارگیل
۱/۴ پیمانه قند خرما
۱/۲ قاشق چایخوری نمک
انبه
۲ پیمانه آب
۱ پیمانه برنج
آرد برنج
شیر
1. خامه نارگیل، شکر خرما و نمک را در یک شیرجوش با یکدیگر مخلوط کنید. سپس روی حرارت ملایم
تفت دهید تا شکر کاملا ذوب شود. سپس شیرجوش را از روی حرارت بردارید.
2. انبه را پوست کنده و به مکعب های کوچک تقسیم کنید.
3. در یک شیرجوش دیگر، آب را روی حرارت ملایم بجوشانید. برنج را افزوده و هم بزنید.
حرارت را کم کنید تا برنج ها کاملا پخته و نرم شوند. حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه کافی است.
4.برنج را درون کاسه بریزید. مخلوط خامه نارگیل را اضافه کنید. هم بزنید. مقداری از برنج
را در کف دست گذاشته، یک تکه انبه در آن قرار دهید. آن ها را فشار دهید تا توپی شکل شوند.
5. توپی ها را درون آرد برنج بغلتانید و سپس درون روغن داغ سرخ کنید تا کاملا طلایی شوند.
6. در صورت تمایل می توانید شیر تغلیظ شده روی آن ها ریخته و سرو کنید.
روزبا تو
با دوستان به اشتراک گذارید
نشر با ذکر منبع بلامانع است