Google Sponsorship Advertise

خرید شارژ و بسته اینترنتی همراه اول، ایرانسل و رایتل

شارژ نیاز دارید؟ بسته اینترنتی لازم دارید؟ با شارژل همه چی تو سه سوت!

طرز تهیه ناچوی استیک و سیب زمینی | ناچوی استیک و سیب زمینی؛ غذای خوشمزه مکزیکی


طرز تهیه ناچوی استیک و سیب زمینی , سیب زمینی ها را ورقه ای کنید. آن ها را درون کاسه ریخته، نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و روغن زیتون اضافه کنید.

گوشت
منتشر شده در تاریخ 1396/07/17 - 9 روز پیش
طرز تهیه ناچوی استیکو سیب زمینی , ناچو یک غذای مکزیکی است که در این مطلب، روش تهیه آن با سیب زمینی و گوشتبدون چربی را برایتان انتخاب کرده ایم.
مواد لازم
۲ عدد سیب زمینی
۴۵۰ گرم استیک
۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون
نمک و فلفل سیاه
۲ قاشق چایخوری پاپریکا
۱ پیمانه پنیر چدار
نصف پیمانه پنیر موزارلا
خامه ترش
سالسا
۲ عدد پیازچهخرد شده
سیب زمینی ها را ورقه ای کنید. آن ها را درون کاسه ریخته، نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و روغن زیتون اضافه کنید. هم بزنید تا مزه ها به خوردشان بروند.
سپس آن را در سینی فر چیده و به مدت ۲۰ دقیقه در فر با دمای ۲۳۰ درجه سانتی گراد بپزید.
استیک را نیز با نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید. آن را به مدت ۳ دقیقه برای هر طرف در روغن تفت هید.
سپس حرارت را کم کنید، بگذارید تا گوشت به اندازه دلخواهتان بپزد.
پس از پخت، آن را به تکه های کوچک برش دهید.
در یک تابه چدنی، یک ردیف سیب زمینی سرخ شده بچینید. روی آن ها استیک، پنیر چدار و پنیر موزارلا بریزید.
آن را به مدت ۵ دقیقه در فر بگذارید تا پنیرها آب شوند.
در آخر، با خامه ترش، سالسا و پیازچه خرد شده سرو کنید.
روزیاتو
با دوستان به اشتراک گذارید
نشر با ذکر منبع بلامانع است