Google Sponsorship Advertise

خرید شارژ و بسته اینترنتی همراه اول، ایرانسل و رایتل

شارژ نیاز دارید؟ بسته اینترنتی لازم دارید؟ با شارژل همه چی تو سه سوت!

صفیحه؛ غذای عربی تند در 20 دقیقه


در این مطلب میخواهیم شما را با یک غذای تند عربی که خیلی سریع آماده میشود، آشنا کنیم.

منتشر شده در تاریخ 1396/07/17 - 9 روز پیش
مجله سرآشپز: در این مطلب میخواهیم شما را با یک غذای تند عربی که خیلی سریع آماده میشود، آشنا کنیم.
مواد مورد نیاز
گوشت چرخ کرده: 500 گرمپیاز (نگینی خرد شده): 1 عددگوجه فرنگی (نگینی خرد شده): 1 عددفلفل چیلی کوچک (خرد شده): 1 عددجعفری (خرد شده): یک سوم پیمانهخلال بادام: 2 ق سرب انار: 1 ق سپودر دارچین: یک دوم ق چپودر تخم گشنیز: یک سوم ق چپودر زیره: یک سوم ق چنمک و فلفل سیاه: به میزان لازمنان پیتا: 4 عددروغن زیتون: 2 ق س
روش پخت
1.    پیاز را درون تابه ای ریخته و همراه با 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون تفت دهید تا سبک شود.
2.    گوشت را به مواد افزوده و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
3.    فلفل چیلی و جعفری را به همراه خلال بادام، گوجه فرنگی، رب انار، پودر دارچین، پودر تخم گشنیز، پودر زیره، نمک و فلفل سیاه را به گوشت افزوده و با حرارت ملایم کمی تفت دهید.
4.    مقداری روغن زیتون روی نان پیتا (یا نان تافتون به صورت گرد برش خرده) بمالید و از مخلوط گوشت و ادویه روی آن بگذارید. سپس آن را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده به مدت 8 دقیقه بپزید.
با دوستان به اشتراک گذارید
نشر با ذکر منبع بلامانع است