Google Sponsorship Advertise

خرید شارژ و بسته اینترنتی همراه اول، ایرانسل و رایتل

شارژ نیاز دارید؟ بسته اینترنتی لازم دارید؟ با شارژل همه چی تو سه سوت!

طرز تهیه باسلوق خانگی، دسر خوشمزه ایرانی


باسلوق شیرینی سنتی و خوشمزه ایرانی است که در انواع طعم‌های مختلف تهیه می‌شود. اغلب کدبانو‌های ایرانی به پخت شیرینی‌های خوشمزه و خوش طعم علاقه‌مند هستند.

منتشر شده در تاریخ 1396/07/16 - 9 روز پیش
سرويس سبک زندگی فردا: باسلوق شیرینی سنتی و خوشمزه ایرانی است که در انواع طعم‌های مختلف تهیه می‌شود. اغلب کدبانو‌های ایرانی به پخت شیرینی‌های خوشمزه و خوش طعم علاقه‌مند هستند. شیرینی‌های ایرانی انواع مختلفی دارند که باسلوق یکی از انواع این نوع شیرینی‌ها است؛ طرز تهیه باسلوق در منزل راحت و آسان است و شما می‌توانید این نوع شیرینی را با روش‌های مختلف تهیه کنید. در ادامه این مطلب را به نقل از مشروح بخوانید.  باسلوق ژله‌ای و باسلوق ساده مغز دار از انواع شیرینی‌های خوشمزه و پرطرفدار هستند و کدبانو‌های عزیز می‌توانند این شیرینی‌ها را برای مهمانی‌ها و دورهمی‌های خانوادگی در خانه تهیه نمایند و پذیرایی با شکوهی را از مهمان‌های خود داشته باشند؛ طرز تهیه باسلوق مشابه طرز تهیه راحت الحلقوم و طرز تهیه مسقطی است.مواد لازم جهت تهیه باسلوق خانگی
نشاسته گل ۱/۲ پیمانه
آب ۲ و ۱/۴ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
پودر ژلاتین ۲ قاشق سوپ‌خوری
مغز گردو و پودر نارگیل به میزان لازم
گلاب نصف پیمانه۱- ابتدا نشاسته گل را در یک پیمانه آب حل کنید. سپس از الک ریز مواد را رد کنید.۲- شکر را با یک پیمانه آب حل کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا ذرات شکر کاملا در آب حل شوند.۳- در این مرحله دو قاشق سوپ‌خوری پودر‌ژلاتین را بر روی ۱/۴ پیمانه آب سرد بپاشید و روی بخار کتری بن‌ماری کنید.۴ -آب و شکر را از روی حرارت برداشته و نشاسته حل‌شده را به آن اضافه نمایید و مجددا به روی حرارت بازگردانید و تا زمانی که بوی خامی نشاسته گرفته شود به هم زدن ادامه دهید.۵- در این مرحله گلاب را به مخلوط اضافه کنید و تا زمانی که مایه غلیظ و شیشه‌ای رنگ شود و از ظرف کمی جدا شود به هم زدن ادامه دهید.۶- ژلاتین بن‌ماری شده را به مایه اضافه کنید. در صورت تمایل برای اضافه کردن وانیل در این مرحله اقدام نمایید. کمی هم بزنید و از روی حرارت بردارید.۷- کف قالب را بوسیله قلم‌مو چرب کنید و با پودر‌نارگیل سطح قالب را بپوشانید. سپس مواد را درون قالب ریخته و به اندازه یک قاشق سوپ‌خوری از مواد بردارید و شروع به گرد کردن آن و غلتاندن در پودر‌نارگیل نمایید.۸- در آخر یک عدد مغز‌گردو روی آن قرار دهید و در ظرف مناسب سرو نمایید.نکات تکمیلی در مورد تهیه باسلوق
باسلوق جزو دسر‌های ایرانی است.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱ ساعت است.
زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱ ساعت است.
باسلوق را می‌توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید
با دوستان به اشتراک گذارید
نشر با ذکر منبع بلامانع است