Google Sponsorship Advertise

خرید شارژ و بسته اینترنتی همراه اول، ایرانسل و رایتل

شارژ نیاز دارید؟ بسته اینترنتی لازم دارید؟ با شارژل همه چی تو سه سوت!

طرز تهیه ماهی گریل شده | چگونگی آماده کردن مواد برای تهیه ماهی گریل شده


طرز تهیه ماهی گریل شده , سیرها رو پوست بگیرید و له کنید. می‌تونید به جای آویشن از اورگانو استفاده کنید. از ۴ تکه فیله ماهی استفاده کنید.

ماهی
منتشر شده در تاریخ 1396/07/16 - 15 روز پیش
طرز تهیه ماهی گریل شده , مزه‌دار کردن ماهی به این شیوه از قبل، باعث میشه که خیلی خوشمزه و ترد بشه.
روغنزیتون ۱/۴ پیمانه
آبلیمو ۳ قاشق غذاخوری
آویشن۳ شاخه
سیر۳ حبه
فلفل سیاه ۱/۸ قاشق چای خوری
فیله ماهی۴ تکه
نمک به میزان لازم
ترهبه دلخواه
لیمو به دلخواه
ماهی گریل شده
سیرها رو پوست بگیرید و له کنید. می‌تونید به جای آویشن از اورگانو استفاده کنید.
از ۴ تکه فیله ماهی هر کدام به وزن ۱۷۰ گرم استفاده کنید.
از ماهی‌هایی با گوشت سفت و سفید مثل قزل‌آلا استفاده کنید. پوست ماهی رو جدا نکنید.
در صورت استفاده از تره، اون رو خرد کنید.
1. در کاسه کم عمق بزرگی، روغن زیتون، آبلیمو، برگ‌های آویشن (یا اورگانو)، سیر و فلفل سیاه رو با هم ترکیب کنید.
2. تکه‌های ماهی رو اضافه کنید و ترکیب رو روی ماهی‌ها بمالید. روی ظرف رو بپوشونید و برای ۳۰ دقیقه در یخچال بذارید.
3. ماهیتابه گریل رو روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. تکه‌های ماهی رو از ترکیب مواد مزه‌دار کننده خارج کنید
و اون ها رو تکان بدید تا مواد اضافی روی اون‌ها نمونه. می‌تونید ماهی رو روی دستگاه گریل هم بپزید.
4. تکه‌های ماهی رو از سمت پوست در ماهیتابه بذارید، به اون‌ها کمی نمک بزنید. اون‌ها رو تا پوست ماهی ترد
و قهوه‌ای بشه بپزید، بعد بچرخونید و برای حدود ۵ تا ۶ دقیقه دیگه تا ماهی مغزپخت و قهوه‌ای بشه، بپزید.
5.در صورت تمایل، ماهی رو به همراه تره و برش های لیمو سرو کنید.
آشپزباشی
با دوستان به اشتراک گذارید
نشر با ذکر منبع بلامانع است