Google Sponsorship Advertise

خرید شارژ و بسته اینترنتی همراه اول، ایرانسل و رایتل

شارژ نیاز دارید؟ بسته اینترنتی لازم دارید؟ با شارژل همه چی تو سه سوت!

طرز تهیه میگو پفکی


این غذا بسیار آسان است و در کوتاه ترین زمان ممکن تهیه می شود. کاملا سالم و سبک است و می توانید به عنوان یک وعده ی غذایی کامل آن را میل کنید.

منتشر شده در تاریخ 1396/07/15 - 12 روز پیش
وب سایت روزیاتو: این غذا بسیار آسان است و در کوتاه ترین زمان ممکن تهیه می شود. کاملا سالم و سبک است و می توانید به عنوان یک وعده ی غذایی کامل آن را میل کنید.
مواد لازم (۳ تا ۴ نفر)
    ۱ پیمانه آرد    ۱ قاشق غذاخوری ادویه کجون (ادویه تند)    ۲ قاشق چایخوری نمک    ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه    ۴۵۰ گرم میگو    ۱ عدد تخم مرغ    ۳ قاشق غذاخوری شیر    ۱ قاشق چایخوری ادویه تند
طرز تهیه
      1.  در یک کاسه متوسط، آرد، ادویه کجون، نمک و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید. نیمی از آن را درون کیسه زیپ‌دار بریزید.
2.  میگوهای بدون پوست و دم که تمیز شسته اید را پس از خشک شدن، درون کیسه آرد بریزید.
3. در کاسه ای جداگانه، تخم مرغ، شیر و ادویه را با یکدیگر مخلوط کنید.
4.  بقیه آردها را درون بشقابی گود بریزید.
5.  روغن را درون یک قابلمه متوسط داغ کنید.
6.  میگوها را ابتدا درون تخم مرغ و سپس درون آرد بغلتانید. سپس آن ها را درون روغن داغ بیندازید.
7.  پس از طلایی شدن، میگوهای پفکی را از روغن بیرون بکشید.
با دوستان به اشتراک گذارید
نشر با ذکر منبع بلامانع است