Google Sponsorship Advertise

خرید شارژ و بسته اینترنتی همراه اول، ایرانسل و رایتل

شارژ نیاز دارید؟ بسته اینترنتی لازم دارید؟ با شارژل همه چی تو سه سوت!

سالاد لوبیا سبز، انجیر و پنیر فتا


سالادی آسون، تازه، خوشمزه و ترد که می تونید به جای غذای اصلی هم اون رو میل کنید.

منتشر شده در تاریخ 1396/07/15 - 12 روز پیش
وب سایت آشپزباشی: سالادی آسون، تازه، خوشمزه و ترد که می تونید به جای غذای اصلی هم اون رو میل کنید.
مواد لازم:
لوبیا سبز ۴۵۰ گرم    لیمو ۱ عدد    روغن زیتون یک و نیم قاشق چای خوری    عسل ۱ قاشق چای خوری    نمک ۱/۳ قاشق چای خوری    فلفل سیاه ۱/۸ قاشق چای خوری    برگ جعفری تازه ۱/۲ پیمانه    پنیر فتا ۱۲۰ گرم    انجیر ۶ عدد    بادام ۱/۳ پیمانه    شاهدانه ۳ قاشق غذاخوری
آماده کردن مواد برای تهیه :
 لوبیا سبزها رو پاک کنید و تمیز بشویید. اون‌ها رو خرد کنید. پوست لیمو رو رنده کنید و آب اون رو بگیرید. تقریبا یه یک و نیم قاشق غذاخوری آبلیمو نیاز دارید. برگ‌های جعفری رو خرد کنید. پنیر رو به تکه‌های کوچک‌تر خرد کنید. انجیرها رو به شکل و سایز دلخواهتون خرد کنید. بادام رو خرد کنید و در ماهیتابه‌ای روی حرارت متوسط برشته کنید. در صورت تمایل می تونید پوست دانه‌های شاهدونه رو جدا کنید. اون ها رو با گوشت‌کوب و یا هر وسیله‌ دیگه‌ای بکوبید و بعد در ظرفی از آب بریزید. پوست اون‌ها روی آب شناور میشه و می تونید دانه‌ها رو جدا کنید.
طرز تهیه:
   1. ظرفی بزرگی رو از آب سرد و یخ پر کنید. قابلمه بزرگی از آب نمک رو بجوشونید. لوبیا سبزها رو برای ۱ تا ۲ دقیقه در آب جوش بپزید. اون‌ها رو آبکش کرده و فورا در ظرف آب و یخ بریزید. وقتی کاملا سرد شدند، اون‌ها رو از آب خارج کنید و بعد خشک کنید.
2. در کاسه بزرگی، آبلیمو، روغن زیتون، عسل، نمک و فلفل سیاه رو با هم ترکیب کنید. لوبیا سبزها رو در کاسه بریزید و مواد رو با هم ترکیب کنید.
3. رنده پوست لیمو، جعفری خرد شده، پنیر فتا، انجیر، بادام برشته شده و شاهدانه رو هم به بقیه مواد اضافه کنید. در صورت نیاز نمک و فلفل بیشتری به سالاد بزنید و اون رو سرو کنید.
با دوستان به اشتراک گذارید
نشر با ذکر منبع بلامانع است