Google Sponsorship Advertise

خرید شارژ و بسته اینترنتی همراه اول، ایرانسل و رایتل

شارژ نیاز دارید؟ بسته اینترنتی لازم دارید؟ با شارژل همه چی تو سه سوت!

طرز تهیه تارت لیمو


تارت لیمو یک ایده جالب برای تهیه یک دسرجدید و خوشمزه است که به راحتی درست میشود.

منتشر شده در تاریخ 1396/07/13 - 13 روز پیش
مجله سرآشپز: تارت لیمو یک ایده جالب برای تهیه یک دسرجدید و خوشمزه است که به راحتی درست میشود.
مواد مورد نیاز:
آرد سفید (الک شده): یک و یک چهارم پیمانهشکر ریز: یک چهارم پیمانهپودر دارم زمینی: یک چهارم پیمانهکره سرد (خرد شده): یک چهارم پیمانهزرده تخم مرغ: 1 عددپودر قند: به میزان لازمروغن مایع: به میزان لازم.
مواد مورد نیاز رویه:
تخم مرغ: 5 عددخامه صبحانه: 1 پیمانه آب لیموترش: یک دوم پیمانهشکر ریز: سه چهارم پیمانهپوست لیموترش (رنده شده): 1 ق س
روش پخت:
1.    آرد، شکر و پودر بادام زمینی را درون ظرفی بریزید و به کمک نوک انگشت کره را با آرد مخلوط کنید، سپس زرده تخم مرغ را به آن بیفزایید و با نوک انگشت خوب ورز دهید تا خمیری صاف و یکدست حاصل شود.
2.    خمیر آماده شده را در نایلونی قرار دهید و به مدت 30 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
3.    قالب مخصوص تارت کوچک تک نفره (یا بزرگ) را با 1 قاشق سوپخوری روغن مایع چرب کرده و آردپاشی کنید.
4.    با استفاده از وردنه ای خمیر آماده شده را روی سطح آردپاشی شده به ضخامت 4 میلی متر به شکل گرد باز کرده و در قالب تارت بگذارید. سپس به وسیله انگشت کناره های آن را منظم کنید. بعد با استفاده از چنگالی چند سوراخ روی خمیر ایجاد کرده، یک کاغذ روغنی روی آن بگذارید و مقداری حبوبات روی آن بریزید تا پف نکند.
5.    قالب تارت را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت 15 دقیقه بگذارید.
6.    قالب را از فر خارج کنید.، حبوبات و کاغذ روغنی را از روی تارت بردارید و مجدد 10 دقیقه در فر بگذارید.
7.    برای تهیه مواد رویه؛ تخم مرغ را درون ظرفی بریزید و با همزن برقی بزنید تا یکدست شود. بعد پوست لیموترش، آب لیموترش، شکر و خامه صبحانه را به آن بیفزایید و به هم زدن ادامه دهید تا مایه صاف شود.
8.    مواد رویه را روی تارت بریزید و آن را مجدد در طبقه وسط فر با دمای 160 درجه سانتی گراد به مدت 30 دقیقه بگذارید تا پخته شود.
9.    تارت را از فر خارج کرده و کنار بگذارید تا خنک شود. بعد آن را از قالب جدا کرده و مقداری پودر قند روی آن بریزید و به دلخواه تزیین و سرو کنید.
با دوستان به اشتراک گذارید
نشر با ذکر منبع بلامانع است