Google Sponsorship Advertise

خرید شارژ و بسته اینترنتی همراه اول، ایرانسل و رایتل

شارژ نیاز دارید؟ بسته اینترنتی لازم دارید؟ با شارژل همه چی تو سه سوت!

طرز تهیه رست بیف؛ یک غذای مجلسی


میخواید یه روش ساده و عالی برای پختن گوشت رو یاد بگیرید؟

منتشر شده در تاریخ 1396/07/13 - 2 ماه پیش
وب سایت آشپزباشی: میخواید یه روش ساده و عالی برای پختن گوشت رو یاد بگیرید؟ با ما همراه باشید
مواد لازم:
پیاز ۲ عدد متوسط    هویج ۲ عدد    کرفس ۲ شاخه    سیر ۱ بوته    سبزیهای معطر ۱ مشت    روغن زیتون به میزان لازم    گوشت یک و نیم کیلوگرم    نمک به میزان لازم    فلفل سیاه به میزان لازم
آماده کردن مواد برای تهیه رست بیف:
1- سبزیجات رو تمیز بشویید و خرد کنید. نیازی نیست اون‌ها رو پوست بگیرید.
2- حبه‌های سیر رو هم از هم جدا کنید.
3- از سبزی‌های معطر مثل آویشن، رزماری، برگ بو و مریم گلی استفاده کنید.
4- از قسمت بالایی گوشت ران استفاده کنید. حداقل نیم ساعت قبل از پخت، گوشت رو از فریزر خارج کنید.
طرز تهیه:
  از قبل فر رو با حرارت ۲۵۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.  سبزیجات خرد شده، سیر و سبزی‌های معطر رو در سینی فر بریزید و روغن زیتون رو روی اون‌ها بپاشید.  مقداری روغن روی گوشت بریزید و به اون نمک و فلفل بزنید. بعد روغن رو روی گوشت بمالید. گوشت رو روی سبزیجات بذارید.  سینی رو در فر بذارید، حرارت رو به ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد کم کنید و گوشت رو برای حدود ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه بپزید.  در میان پخت گوشت رو کمی دیگه چرب کنید و اگه سبزیجات خشک بود، کمی آب در سینی فر بریزید.  بعد از پخت، گوشت رو به تخته برش منتقل کنید و برای ۱۵ دقیقه کنار بذارید.
با دوستان به اشتراک گذارید
نشر با ذکر منبع بلامانع است