Google Sponsorship Advertise

خرید شارژ و بسته اینترنتی همراه اول، ایرانسل و رایتل

شارژ نیاز دارید؟ بسته اینترنتی لازم دارید؟ با شارژل همه چی تو سه سوت!

طرز تهیه آلفردوی میگو، بیکن و اسفناج


طرز تهیه آلفردوی میگو , آلفردو را با میگو امتحان کنید!

میگو
منتشر شده در تاریخ 1396/06/26 - 6 روز پیش
طرز تهیه آلفردوی میگو, برای تهیه این غذا باید ابتدا فتوچینی را پخته و آبکش کنید. سپس طبق دستور نوشته شده در زیر، سس پاستارا تهیه کرده و از طعم عالی آن لذت ببرید.
۲ قاشق غذاخوری روغن
۴ حبه سیر (خرد شده)
۹۰۰ گرم میگو
۳ پیمانه اسفناج
نصف یک عدد پیاز (خرد شده)
۲ قاشق چایخوری نمک
۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه
۲ پیمانه خامهچرب
۴۵۰ گرم فتوچینی(پخته شده)
۶ اسلایس بیکن
۱ پیمانه پنیر پارمسان
نصف پیمانه جعفری خرد شده
روغن را درون قابلمه داغ کنید.
سیر و میگو را تا زمانی که رنگشان عوض شود، سرخ کنید. سپس آن ها را از قابلمه خارج کنید.
اسفناج، پیاز خرد شده، نمک و فلفل سیاه را درون قابلمه ریخته و تفت دهید.
خامه را اضافه کرده و حرارت را زیاد کنید تا بجوشد.
فتوچینی را بیفزایید و هم بزنید.
میگوهای پخته شده، بیکن، پارمسان و جعفری را بیفزایید تا پنیرها آب شوند.
روزباتو
با دوستان به اشتراک گذارید
نشر با ذکر منبع بلامانع است