Google Sponsorship Advertise

خرید شارژ و بسته اینترنتی همراه اول، ایرانسل و رایتل

شارژ نیاز دارید؟ بسته اینترنتی لازم دارید؟ با شارژل همه چی تو سه سوت!

آلفردوی میگو، بیکن و اسفناج


برای تهیه این غذا باید ابتدا فتوچینی را پخته و آبکش کنید. سپس طبق دستور نوشته شده در زیر، سس پاستا را تهیه کرده و از طعم عالی آن لذت ببرید.

منتشر شده در تاریخ 1396/06/26 - 7 روز پیش
وب سایت روزیاتو: برای تهیه این غذا باید ابتدا فتوچینی را پخته و آبکش کنید. سپس طبق دستور نوشته شده در زیر، سس پاستا را تهیه کرده و از طعم عالی آن لذت ببرید.
مواد لازم (۳ تا ۴ نفر)
    ۲ قاشق غذاخوری روغن    ۴ حبه سیر (خرد شده)    ۹۰۰ گرم میگو    ۳ پیمانه اسفناج    نصف یک عدد پیاز (خرد شده)    ۲ قاشق چایخوری نمک    ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه    ۲ پیمانه خامه چرب    ۴۵۰ گرم فتوچینی (پخته شده)    ۶ اسلایس بیکن    ۱ پیمانه پنیر پارمسان    نصف پیمانه جعفری خرد شده
طرز تهیه
روغن را درون قابلمه داغ کنید.سیر و میگو را تا زمانی که رنگشان عوض شود، سرخ کنید. سپس آن ها را از قابلمه خارج کنید.اسفناج، پیاز خرد شده، نمک و فلفل سیاه را درون قابلمه ریخته و تفت دهید.خامه را اضافه کرده و حرارت را زیاد کنید تا بجوشد.فتوچینی را بیفزایید و هم بزنید.میگوهای پخته شده، بیکن، پارمسان و جعفری را بیفزایید تا پنیرها آب شوند.
با دوستان به اشتراک گذارید
نشر با ذکر منبع بلامانع است