Google Sponsorship Advertise

خرید شارژ و بسته اینترنتی همراه اول، ایرانسل و رایتل

شارژ نیاز دارید؟ بسته اینترنتی لازم دارید؟ با شارژل همه چی تو سه سوت!

طرز تهیه سالاد بادام زمینی


سالاد بادام زمینی، یک نوع سالاد خوشمزه و مقوی است که طرز تهیه آن را برایتان آورده ایم.

منتشر شده در تاریخ 1396/06/26 - 2 ماه پیش
ماهنامه سفره ایرانی - راضیه عمادی: سالاد بادام زمینی، یک نوع سالاد خوشمزه و مقوی است که طرز تهیه آن را برایتان آورده ایم.
میزان سرو: 2 الی 4 نفر
مواد لازم:
فلفل دلمه ای سبز: 1 عددفلفل دلمه ای زرد: 1 عددفلفل دلمه ای قرمز: 1 عددپیاز قرمز: 1 عددتربچه: 1 عددکلم: یک چهارم 1 عددهویج: 2 عددبرگ گشنیز: 3 الی 4 عددبادام زمینی (برشته شده): 2 قاشق سوپ خوری
مواد لازم سس:
آب لیمو سنگی: نصف یک عددزنجبیل (پودر شده): 1 قاشق چای خوریسیر (ریز خرد شده): 1 حبهسس کچاپ چیلی: 1 قاشق چای خورینمک: به مقدار لازمپاپریکا: به مقدار لازمکره بادام زمینی: 2 قاشق چای خوریآب جوش: 3 الی 4 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه:
سبزیجات را به ابعاد کوچک برش دهید و با هم مخلوط کنید و به ظرف سرو انتقال دهید. برگ گشنیز خرد شده و بادام زمینی روی آنها پخش کنید. سس را روی سالاد بریزید و سرو کنید.
طرز تهیه سس:
تمامی مواد را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید. در ظرف را بگذارید و مواد را به خوبی تکان دهید.
با دوستان به اشتراک گذارید
نشر با ذکر منبع بلامانع است