Google Sponsorship Advertise

خرید شارژ و بسته اینترنتی همراه اول، ایرانسل و رایتل

شارژ نیاز دارید؟ بسته اینترنتی لازم دارید؟ با شارژل همه چی تو سه سوت!

همبرگر ۲۵۰ هزار تومانی در لواسان تهران +عکس


یک رستوران‌دار در لواسان، همبرگر 250 هزار تومانی سرو می‌کند و بابت آن ریالی هم تخفیف نمی‌دهد.

منتشر شده در تاریخ 1396/06/23 - 5 روز پیش
باشگاه خبرنگاران: این روزها تب خرید اجناس لاکچری در جوامع بسیار شدت گرفته و همه درگیر تجملات وهمچنین کالاهای زرق و برق دار شده اند.
یک روستوران‌دار که با لهجه آمریکایی صحبت می کند، در لواسان اقدام به سرو همبرگری به گفته خودش لاکچری نموده که 250 هزار تومان قیمت دارد و جایی هم برای تخفیف نداشته، نکته جالتر اینکه برای خوردن این همبرگر، مشتریان باید از یک روز قبل وقت بگیرند و سفارش بدهند.
این رستوران‌دار درباره ویژگی های خاص این همبرگر به محتویات داخل آن که شامل خردل دیژان(مخلوط با خامه و ادویه)، شوید خشک شده، 12 گرم خاویار بلوگا (مخصوص فیل ماهی)، 4 تخم بلدرچین، پنیر بلوچیز (پرورده شده با کپک آبی)، پنیر شیرین برولون (محصول لهستان)، جوانه شبدر، نان نمکی، کره آب شده، فلفل سیاه و نمک بوده، اشاره نمود و در ادامه صحبتهایش گفت: دلیل گرانی آن لاکچری بودنش است و اینکه ایرانی ها چیزهای لاکچری را دوست دارند.
وی همچنین گفت: ضرورت وقت گرفتن از یک روز قبل برای سفارش این همبرگر، بررسی میزان رشد جوانه های شبدر و برش های خاصی که روی پنیر می خورد و تازه بودن خاویار و تخم بلدرچین است.
باشگاه خبرنگاران: این روزها تب خرید اجناس لاکچری در جوامع بسیار شدت گرفته و همه درگیر تجملات وهمچنین کالاهای زرق و برق دار شده اند.
یک روستوران‌دار که با لهجه آمریکایی صحبت می کند، در لواسان اقدام به سرو همبرگری به گفته خودش لاکچری نموده که 250 هزار تومان قیمت دارد و جایی هم برای تخفیف نداشته، نکته جالتر اینکه برای خوردن این همبرگر، مشتریان باید از یک روز قبل وقت بگیرند و سفارش بدهند.
این رستوران‌دار درباره ویژگی های خاص این همبرگر به محتویات داخل آن که شامل خردل دیژان(مخلوط با خامه و ادویه)، شوید خشک شده، 12 گرم خاویار بلوگا (مخصوص فیل ماهی)، 4 تخم بلدرچین، پنیر بلوچیز (پرورده شده با کپک آبی)، پنیر شیرین برولون (محصول لهستان)، جوانه شبدر، نان نمکی، کره آب شده، فلفل سیاه و نمک بوده، اشاره نمود و در ادامه صحبتهایش گفت: دلیل گرانی آن لاکچری بودنش است و اینکه ایرانی ها چیزهای لاکچری را دوست دارند.
وی همچنین گفت: ضرورت وقت گرفتن از یک روز قبل برای سفارش این همبرگر، بررسی میزان رشد جوانه های شبدر و برش های خاصی که روی پنیر می خورد و تازه بودن خاویار و تخم بلدرچین است.
با دوستان به اشتراک گذارید
نشر با ذکر منبع بلامانع است