Google Sponsorship Advertise

خرید شارژ و بسته اینترنتی همراه اول، ایرانسل و رایتل

شارژ نیاز دارید؟ بسته اینترنتی لازم دارید؟ با شارژل همه چی تو سه سوت!

شیربرنج ترکیه‌ای یک دسر عالی


من از شب قبل این مقدار برنج را خیس کردم و بعد برنج را گذاشتم با آب زیاد حسابی بپزد و له له شود و تقریبا خمیر مانند شود و هیچ آبی باقی نماند و سپس ۴ لیوان شیر را اضافه کردم به اضافه یک لیوان شکر می‌گذاریم تا بجوشد

منتشر شده در تاریخ 1396/06/21 - 2 ماه پیش
سرویس سبک زندگی فردا: دستور این غذای خوشمزه را به نقل از بیتوته بخوانید.   مواد لازم برای سوت لاچ:  برنج               نصف پیمانه‌ی پلوپزشیر                ۴ لیوان
شکر                یک لیوان
 وانیل               یک بسته
نشاسته ذرت     یک قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ      یک عدد
آب                   یک استکان برای حل کردن نشاسته ذرت
 طرز تهیه سوت لاچ:
من از شب قبل این مقدار برنج را خیس کردم و بعد برنج را گذاشتم با آب زیاد حسابی بپزد و له له شود و تقریبا خمیر مانند شود و هیچ آبی باقی نماند و سپس ۴ لیوان شیر را اضافه کردم به اضافه یک لیوان شکر می‌گذاریم تا بجوشد و کمی از مقدار شیر کم شود اگر بگذارید زیادی قوام بیاید سوت لاچتون خیلی سفت می‌شود، ولی به نظر من بهتر است نصف شیر بماند.
سپس وانیل را هم اضافه می‌کنیم و سپس یک قاشق نشاسته ذرت را با زرده تخم مرغ و یک استکان آب مخلوط می‌کنیم و به مواد داخل قابلمه اضافه می‌کنیم و بعد از کمی جوشیدن داخل این ظروف سفالی مخصوص ریختم (با این کاسه‌های من ۴ یا ۵ تا می‌شود)
و بعد داخل سینی فر کمی آب می‌ریزیم و کاسه‌ها را پر کرده و می‌چینیم داخل آن و بعد با دمای ۱۸۰ درجه به مدت بیست دقیقه گذاشتم و بعد گریل را روشن کردم تا روی آن طلایی تیره شود و اگز دوست داشتید روی آن را با پودر مغزهای دلخواه تزئین کنید.
این سوت لاچ بسیار خوشمزه است امتحان کنید.
سرویس سبک زندگی فردا: دستور این غذای خوشمزه را به نقل از بیتوته بخوانید.
مواد لازم برای سوت لاچ:
برنج               نصف پیمانه‌ی پلوپز
شیر                ۴ لیوان
شکر                یک لیوان
 وانیل               یک بسته
نشاسته ذرت     یک قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ      یک عدد
آب                   یک استکان برای حل کردن نشاسته ذرت
طرز تهیه سوت لاچ:
من از شب قبل این مقدار برنج را خیس کردم و بعد برنج را گذاشتم با آب زیاد حسابی بپزد و له له شود و تقریبا خمیر مانند شود و هیچ آبی باقی نماند و سپس ۴ لیوان شیر را اضافه کردم به اضافه یک لیوان شکر می‌گذاریم تا بجوشد و کمی از مقدار شیر کم شود اگر بگذارید زیادی قوام بیاید سوت لاچتون خیلی سفت می‌شود، ولی به نظر من بهتر است نصف شیر بماند.
سپس وانیل را هم اضافه می‌کنیم و سپس یک قاشق نشاسته ذرت را با زرده تخم مرغ و یک استکان آب مخلوط می‌کنیم و به مواد داخل قابلمه اضافه می‌کنیم و بعد از کمی جوشیدن داخل این ظروف سفالی مخصوص ریختم (با این کاسه‌های من ۴ یا ۵ تا می‌شود)
و بعد داخل سینی فر کمی آب می‌ریزیم و کاسه‌ها را پر کرده و می‌چینیم داخل آن و بعد با دمای ۱۸۰ درجه به مدت بیست دقیقه گذاشتم و بعد گریل را روشن کردم تا روی آن طلایی تیره شود و اگز دوست داشتید روی آن را با پودر مغزهای دلخواه تزئین کنید.
این سوت لاچ بسیار خوشمزه است امتحان کنید.
با دوستان به اشتراک گذارید
نشر با ذکر منبع بلامانع است