Google Sponsorship Advertise

خرید شارژ و بسته اینترنتی همراه اول، ایرانسل و رایتل

شارژ نیاز دارید؟ بسته اینترنتی لازم دارید؟ با شارژل همه چی تو سه سوت!

۵ مزایای استفاده از ظروف استیل در پخت و پز


از آنجایی که ظروف استیل لایه محافظی برای نچسبیدن غذا ندارند، هیچ گونه مواد شیمیایی وارد غذا نمی‌شود. بنابراین ظروف استیل تاثیری روی مزه غذا نمی‌گذارند و غذا طعم طبیعی خود را حفظ می‌کند.

منتشر شده در تاریخ 1396/06/20 - 2 ماه پیش
سرویس سبک زندگی فردا: هر آشپز یا اهل دلی که عاشق پلوهای سنتی یا پنیرهای ایتالیایی باشد، روزی کارش به تابه یا قابلمه می افتد. پس اگر بوی غذاهای غربی و شرقی، به راه پله خانه‌تان هم می‌رسد، باید در انتخاب نوع و جنس ظرف‌ها دقت بیشتری داشته باشید. خیلی ها طرفدار پروپاقرص ظرف‌های مسی هستند و بعضی‌ها مشتری همیشگی تفلون و سرامیک شده‌اند. گروه بزرگتری هم راحتی، زیبایی و در دسترس بودن ظروف پخت استیل را ترجیح می‌دهند. استفاده از ظروف استیل، هم تازه کارها را راحت کرده، هم باعث شده به دستیار خوبی برای حرفه ای‌ها تبدیل شوند. در ادامه به چند مورد از مزایای استفاده از ظروف پخت استیل اشاره می‌کنیم. در ادامه این مطلب را به نقل از بامیلو بخوانید. 
 ظروف پخت استیل طعم غذا را حفظ می‌کنند
از آنجایی که ظروف استیل لایه محافظی برای نچسبیدن غذا ندارند، هیچ گونه مواد شیمیایی وارد غذا نمی‌شود. بنابراین ظروف استیل تاثیری روی مزه غذا نمی‌گذارند و غذا طعم طبیعی خود را حفظ می‌کند.
ظروف پخت استیل پاکیزه می مانند
ظروف استیل به خوبی با مواد شوینده تمیز می‌شوند و هیچ گونه آلودگی روی این ظرف‌ها باقی نمی‌ماند. در نتیجه، پس از شستشوی آنها هیچ بو، لکه و تغییر رنگی ایجاد نمی‌شود.
آب گرم به همراه مایع ظرفشویی بهترین انتخاب برای شستشوی آنهاست و تمام باقیمانده غذا را از بین می‌برد. برای شستشوی ظروف استیل در ماشین ظرفشویی، دمای آب نباید بیشتر از ۵۰ درجه باشد. دمای بالا می تواند باعث تغییر رنگ، تیرگی یا لکه‌دار شدن ظروف شما شود.
نگهداری و استفاده از ظروف استیل آسان است
بر خلاف سایر ظروف که محدودیت‌های زیادی در استفاده و نگهداری دارند، نگهداری و تمیز کردن ظروف پخت استیل بسیار ساده و راحت است.
به علت دوام بالای استیل، می‌توانید بدون نگرانی هر غذایی را در آن بپزید. امکان ایجاد واکنش‌های شیمیایی هم باعث می‌شود توجه خاصی به پخت مواد اسیدی داشته باشید؛ در حالی که می‌توانید برای پخت هر غذایی از ظروف استیل استفاده کنید.
ظروف پخت استیل بادوام و به صرفه هستند
استیل زنگ نمی زند ، خرد نمی‌شود و تغییر شکل نمی‌دهد، به راحتی خش برنمی‌دارد، بسیار مقاوم است و طول عمر بالایی دارد. ظروف استیل سال‌ها ظاهر اولیه خود را حفظ می‌کنند. به همین علت، خرید این ظروف سرمایه گذاری برای یک عمر است.
ظروف استیل ظاهر زیبایی دارند
و در نهایت هم ظاهر براق و آینه مانند استیل، آنها را بسیار شیک و جذاب می‌کند. این ویژگی خاص استیل باعث می‌شود حتی بعد از سال‌ها استفاده، ظاهر زیبای آنها حفظ شود.
طعم خوب غذا، راحتی، ماندگاری و زیبایی ظروف استیل همیشه مثال زدنی است و هیچ کسی را از انتخاب آنها پشیمان نمی‌کند. اگر از ویژگی‌های این ظروف نقره‌ای جذاب چیزی از قلم افتاده است، آن را با ما در میان بگذارید.
سرویس سبک زندگی فردا: هر آشپز یا اهل دلی که عاشق پلوهای سنتی یا پنیرهای ایتالیایی باشد، روزی کارش به تابه یا قابلمه می افتد. پس اگر بوی غذاهای غربی و شرقی، به راه پله خانه‌تان هم می‌رسد، باید در انتخاب نوع و جنس ظرف‌ها دقت بیشتری داشته باشید. خیلی ها طرفدار پروپاقرص ظرف‌های مسی هستند و بعضی‌ها مشتری همیشگی تفلون و سرامیک شده‌اند. گروه بزرگتری هم راحتی، زیبایی و در دسترس بودن ظروف پخت استیل را ترجیح می‌دهند. استفاده از ظروف استیل، هم تازه کارها را راحت کرده، هم باعث شده به دستیار خوبی برای حرفه ای‌ها تبدیل شوند. در ادامه به چند مورد از مزایای استفاده از ظروف پخت استیل اشاره می‌کنیم. در ادامه این مطلب را به نقل از بامیلو بخوانید.
ظروف پخت استیل طعم غذا را حفظ می‌کنند
از آنجایی که ظروف استیل لایه محافظی برای نچسبیدن غذا ندارند، هیچ گونه مواد شیمیایی وارد غذا نمی‌شود. بنابراین ظروف استیل تاثیری روی مزه غذا نمی‌گذارند و غذا طعم طبیعی خود را حفظ می‌کند.
ظروف پخت استیل پاکیزه می مانند
ظروف استیل به خوبی با مواد شوینده تمیز می‌شوند و هیچ گونه آلودگی روی این ظرف‌ها باقی نمی‌ماند. در نتیجه، پس از شستشوی آنها هیچ بو، لکه و تغییر رنگی ایجاد نمی‌شود.
آب گرم به همراه مایع ظرفشویی بهترین انتخاب برای شستشوی آنهاست و تمام باقیمانده غذا را از بین می‌برد. برای شستشوی ظروف استیل در ماشین ظرفشویی، دمای آب نباید بیشتر از ۵۰ درجه باشد. دمای بالا می تواند باعث تغییر رنگ، تیرگی یا لکه‌دار شدن ظروف شما شود.
نگهداری و استفاده از ظروف استیل آسان است
بر خلاف سایر ظروف که محدودیت‌های زیادی در استفاده و نگهداری دارند، نگهداری و تمیز کردن ظروف پخت استیل بسیار ساده و راحت است.
به علت دوام بالای استیل، می‌توانید بدون نگرانی هر غذایی را در آن بپزید. امکان ایجاد واکنش‌های شیمیایی هم باعث می‌شود توجه خاصی به پخت مواد اسیدی داشته باشید؛ در حالی که می‌توانید برای پخت هر غذایی از ظروف استیل استفاده کنید.
ظروف پخت استیل بادوام و به صرفه هستند
استیل زنگ نمی زند ، خرد نمی‌شود و تغییر شکل نمی‌دهد، به راحتی خش برنمی‌دارد، بسیار مقاوم است و طول عمر بالایی دارد. ظروف استیل سال‌ها ظاهر اولیه خود را حفظ می‌کنند. به همین علت، خرید این ظروف سرمایه گذاری برای یک عمر است.
ظروف استیل ظاهر زیبایی دارند
و در نهایت هم ظاهر براق و آینه مانند استیل، آنها را بسیار شیک و جذاب می‌کند. این ویژگی خاص استیل باعث می‌شود حتی بعد از سال‌ها استفاده، ظاهر زیبای آنها حفظ شود.
طعم خوب غذا، راحتی، ماندگاری و زیبایی ظروف استیل همیشه مثال زدنی است و هیچ کسی را از انتخاب آنها پشیمان نمی‌کند. اگر از ویژگی‌های این ظروف نقره‌ای جذاب چیزی از قلم افتاده است، آن را با ما در میان بگذارید.
با دوستان به اشتراک گذارید
نشر با ذکر منبع بلامانع است