Google Sponsorship Advertise

خرید شارژ و بسته اینترنتی همراه اول، ایرانسل و رایتل

شارژ نیاز دارید؟ بسته اینترنتی لازم دارید؟ با شارژل همه چی تو سه سوت!

چگونه دریافت پیام Joined Telegram را در این برنامه غیرفعال کنیم؟


تا به حال در تلگرام پیغام پیوستن افراد به این پیام‌رسان را دریافت کرده‌اید؟ پیامی که با نام شخص و عنوان “joined telegram…” نمایش داده می‌شود. دریافت این پیام برای زمانی است که یکی از مخاطبان‌تان به‌تازگی عضو تلگرام شده و یا این که اکانتش را پاک کرده و بار دیگر آن را ساخته است.

منتشر شده در تاریخ 1396/06/20 - 2 ماه پیش
آی تی رسان: شاید دریافت این پیام با داشتن تعداد زیادی از مخاطبینی که در فواصل کوتاه اکانت تلگرام‌شان را پاک و دوباره نصب می‌کنند، برای‌تان کمی اعصاب خرد کن باشد. در این صورت در هر لحظه باید منتظر پیغام "joined telegram…” باشید.
خوشبختانه تلگرام در بخش تنظیمات برای شما امکان غیرفعال کردن دریافت این پیام را در اختیارتان قرار داده و می‌توانید از طریق آن اقدام کنید.
برای غیرفعال کردن دریافت پیام پیوستن افراد یا همان "joined telegram…” مراحلی را که در ادامه قرار داده‌ایم، دنبال کنید:
  1.  تلگرام را به آخرین نسخه موجود آپدیت کنید.
  2.  برنامه را باز کنید و با کلیک بر روی آیکون مشخص شده، وارد منوی آپشن شوید.
      3. با انتخاب Settings وارد بخش تنظیمات شوید.      4. گزینه Notifications and Sounds را انتخاب کنید.  
  5.  در سربرگ Events، گزینه Contact joined Telegram را غیرفعال کنید. 
 با انجام این تغییرات دیگر شاهد دریافت پیام آزاردهنده پیوستن افراد جدید به تلگرام نخواهید بود. برای فعال کردن دوباره این ویژگی باید دقیقا همین مراحل را دنبال کنید.
نظر شما در رابطه با این آموزش چیست؟
آی تی رسان: شاید دریافت این پیام با داشتن تعداد زیادی از مخاطبینی که در فواصل کوتاه اکانت تلگرام‌شان را پاک و دوباره نصب می‌کنند، برای‌تان کمی اعصاب خرد کن باشد. در این صورت در هر لحظه باید منتظر پیغام "joined telegram…” باشید.
خوشبختانه تلگرام در بخش تنظیمات برای شما امکان غیرفعال کردن دریافت این پیام را در اختیارتان قرار داده و می‌توانید از طریق آن اقدام کنید.
برای غیرفعال کردن دریافت پیام پیوستن افراد یا همان "joined telegram…” مراحلی را که در ادامه قرار داده‌ایم، دنبال کنید:
  1.  تلگرام را به آخرین نسخه موجود آپدیت کنید.
  2.  برنامه را باز کنید و با کلیک بر روی آیکون مشخص شده، وارد منوی آپشن شوید.
      3. با انتخاب Settings وارد بخش تنظیمات شوید.
4. گزینه Notifications and Sounds را انتخاب کنید.
5.  در سربرگ Events، گزینه Contact joined Telegram را غیرفعال کنید.
با انجام این تغییرات دیگر شاهد دریافت پیام آزاردهنده پیوستن افراد جدید به تلگرام نخواهید بود. برای فعال کردن دوباره این ویژگی باید دقیقا همین مراحل را دنبال کنید.
نظر شما در رابطه با این آموزش چیست؟
با دوستان به اشتراک گذارید
نشر با ذکر منبع بلامانع است