Google Sponsorship Advertise

خرید شارژ و بسته اینترنتی همراه اول، ایرانسل و رایتل

شارژ نیاز دارید؟ بسته اینترنتی لازم دارید؟ با شارژل همه چی تو سه سوت!

پنکیک شکلاتی شیرین و داغ یک پیشنهاد خوشمزه برای صبحانه


پنکیک شکلاتی شیرین و داغ در یک صبح خنک برای صبحانه بسیار مناسب است. از آن‌جایی که شکلات‌های شیرین دارای کالری بالایی هستند، می‌توانند به تنهایی به عنوان یک وعده صبحانه بسیار مقوی مورد استفاده قرار گیرند.

منتشر شده در تاریخ 1396/06/19 - 13 روز پیش
سرویس سبک زندگی فردا: پنکیک شکلاتی شیرین و داغ در یک صبح خنک برای صبحانه بسیار مناسب است. از آن‌جایی که شکلات‌های شیرین دارای کالری بالایی هستند، می‌توانند به تنهایی به عنوان یک وعده صبحانه بسیار مقوی مورد استفاده قرار گیرند. در ادامه این مطلب با طرز تهیه یک پنکیک شکلات خانگی داغ  آشنا می‌شوید.
مواد مورد نیاز برای تهیه پنکیک شکلاتی
۱.۵ فنجان شکلات گرم 
۱ عدد تخم مرغ بزرگ
۱ قالب کره ۵۰ گرمی ۱ قاشق چای خوری عصاره وانیل
۱ فنجان آرد خیلی خوب
۳/۱ فنجان پودر کاکائوی مرغوب 
۱ قاشق چای خوری بکینگ پودر 
۴/۱ قاشق چای خوری نمک
مواد لازم برای تهیه سس شکلات
۴/۳ فنجان شکلات (۱۸۰ میلی لیتر)
۲/۱ فنجان خامه (۱۲۰ میلی لیتر)
مواد لازم برای تهیه شکلات داغ
۱ فنجان (۲۴۰ میلی لیتر) شربت افرا و یا عسل
۴/۱ فنجان (۵۹ میلی لیتر) پودر شکلات داغ
برخی دیگر از مواد که می‌توانید به صورت اختیاری به پنکیک  شکلاتی خود اضافه کنید از قرار زیر است:
۲/۱ فنجان (۱۲۰ میلی لیتر) (۵۰ گرم) آب نبات پفی
۴/۱ قاشق چای خوری (۱.۲ میلی لیتر) عصاره نخود فرنگی و نعناع خرد شده
شکلات فندقی 
تکه‌های شکلات
شکلات مایع
خامه زده شده
طرز ساخت پنکیک شکلاتی
ماهی تابه را روی گاز قرار دهید و شعله آن را کم کنید. سپس یک تکه کره درون آن قرار دهید، تا آب شده و تمام سطح ماهی تابه را بپوشاند. دقت شود وقتی ماهی تابع گرم شد، کره را درونش قرار دهید تا آرام آب شود. در اینجا دیگر لازم نیست شعله گاز روشن باشد، زیرا امکان دارد باعث سوختن کره شود و طعم و بوی آن را تحت تاثیر قرار دهد. اگر گاز خوراک پزی الکتریکی دارید، آن را روی دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۷ درجه سانتیگراد) تنظیم کنید.
مواد مایع را با هم ترکیب کنید: در یک کاسه متوسط، شکلات داغ، وانیل و تخم مرغ را به خوبی با هم مخلوط کنید.
مواد اولیه خشک را با هم مخلوط کنید: در یک کاسه جداگانه، پودر کاکائو، آرد، نمک و بیکینگ پودر را با هم ترکیب کنید.
تمام مواد تشکیل دهنده را با هم مخلوط کنید
برای مخلوط کردن تمام مواد تشکیل دهند سعی کنید، کم کم مواد خشک را درون مواد مرطوب بریزد و به آرامی بهم بزنید.
- مواد خشک و مرطوب را به طور یک دفعه با هم مخلوط نکنید. این کار ممکن است پنکیک شما را بد فرم و زشت کند. اگر مخلوط خوب بهم زده نشود گلوله‌هایی تشکیل می‌شود که می‌تواند ترکیب مواد اولیه‌تان را خراب کند.
خمیر آماده شده را تا ۳۰ دقیقه در حال خودش رها کنید. این کار باعث می‌شود تا رطوبت اضافی مخلوط بخار شود. حال مخلوط ما که نه مایع است و نه جامد، آماده تبدیل شدن به یک پنکیک شکلاتی داغ است.
پختن خمیر پنکیک
در این مرحله ۴/۱ خمیر پنکیک را روی ماهی تابه‌ای که قبلا با کره داغ شده بود، می‌ریزیم و شعله آن را کم می‌کنیم تا پنکیک ما به آرامی بپزد. در این مرحله دقت کنید وقتی خمیر پنکیک روی ماهی تابه داغ قرار گرفت، بعد از چند دقیقه خودش را می‌گیرد و به شکل کلوچه گرد در می‌آید. وقتی مطمئن شدید یک طرف آن پخته شده آن را برگردانید تا طرف دیگر پنکیک نیز هم پخته شود.
شما می‌توانید پنکیک‌ها را به هر اندازه‌ای دوست داشتید، در بیاورید. بسته به مواد اولیه خود می‌توانید به تعداد اعضای خانواده خود پنکیک درست کنید.
طلایی کردن پنکیک پخته شده
وقتی پنکیک روی کاغذ است، روی آن حباب‌هایی تشکیل می‌شود. شما می‌توانید بعد از این مدت، برای طلایی کردن سطح پنکیک از پودر کاکائو استفاده کنید.
بعد از این که پنکیک پخته شد آن را روی یک صفحه کاغذ و یا فقسه تمیز قرار دهید تا کمی خنک شود. اگر می‌خواهید پنکیک شما در حالت گرم باقی بماند، می‌توانید آن‌ها را درون فر در دمای ۱۰۷ درجه سانتی گراد یا ۲۲۵ درجه فارنهایت قرار دهید. برای پیش گرم کردن پنکیک این کار را انجام می‌دهیم.
پنکیک شما آماده تزیین شدن است
حال که شما پنکیک شکلاتی خود را آماده کرده‌اید، زمان آن رسیده است که آن را تزئیین کنید. در این مرحله با توجه به سیلقه و ذائقه خود این کار را انجام دهید. شما می‌توانید روی پنکیک شکلاتی خود کمی خامه بریزید و آن ار میل کنید و یا با استفاده از شکلات مایع سطح آن را مرطوب کرده و سپس میل کنید. این ماده غذایی به خاطر کالری بالایی که دارد، برای صبحانه توصیه می‌شود. در ضمن شما می‌توانید از سس‌های شکلاتی که در بالا ذکر شد و نیز عسل به عنوان تزیین کننده، استفاده کنید. برخی از موادی که در بالا ذکر شد، می‌تواند به صورت اختیاری در ترکیب خمیر پنکیک‌تان اضافه شود. 
تذکر: افرادی که از فشار خون بالا، و بیماری‌های قندی رنج می‌برند، نباید از پنکیک شکلاتی شیرین استفاده کنند. این ماده به خاطر قند بالایی که دارد برای این گونه افراد مضر است.
منبع: wikihow
سرویس سبک زندگی فردا: پنکیک شکلاتی شیرین و داغ در یک صبح خنک برای صبحانه بسیار مناسب است. از آن‌جایی که شکلات‌های شیرین دارای کالری بالایی هستند، می‌توانند به تنهایی به عنوان یک وعده صبحانه بسیار مقوی مورد استفاده قرار گیرند. در ادامه این مطلب با طرز تهیه یک پنکیک شکلات خانگی داغ  آشنا می‌شوید.
مواد مورد نیاز برای تهیه پنکیک شکلاتی
۱.۵ فنجان شکلات گرم
۱ عدد تخم مرغ بزرگ
۱ قالب کره ۵۰ گرمی
۱ قاشق چای خوری عصاره وانیل
۱ فنجان آرد خیلی خوب
۳/۱ فنجان پودر کاکائوی مرغوب
۱ قاشق چای خوری بکینگ پودر
۴/۱ قاشق چای خوری نمک
مواد لازم برای تهیه سس شکلات
۴/۳ فنجان شکلات (۱۸۰ میلی لیتر)
۲/۱ فنجان خامه (۱۲۰ میلی لیتر)
مواد لازم برای تهیه شکلات داغ
۱ فنجان (۲۴۰ میلی لیتر) شربت افرا و یا عسل
۴/۱ فنجان (۵۹ میلی لیتر) پودر شکلات داغ
برخی دیگر از مواد که می‌توانید به صورت اختیاری به پنکیک  شکلاتی خود اضافه کنید از قرار زیر است:
۲/۱ فنجان (۱۲۰ میلی لیتر) (۵۰ گرم) آب نبات پفی
۴/۱ قاشق چای خوری (۱.۲ میلی لیتر) عصاره نخود فرنگی و نعناع خرد شده
شکلات فندقی
تکه‌های شکلات
شکلات مایع
خامه زده شده
طرز ساخت پنکیک شکلاتی
ماهی تابه را روی گاز قرار دهید و شعله آن را کم کنید. سپس یک تکه کره درون آن قرار دهید، تا آب شده و تمام سطح ماهی تابه را بپوشاند. دقت شود وقتی ماهی تابع گرم شد، کره را درونش قرار دهید تا آرام آب شود. در اینجا دیگر لازم نیست شعله گاز روشن باشد، زیرا امکان دارد باعث سوختن کره شود و طعم و بوی آن را تحت تاثیر قرار دهد. اگر گاز خوراک پزی الکتریکی دارید، آن را روی دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۷ درجه سانتیگراد) تنظیم کنید.
مواد مایع را با هم ترکیب کنید: در یک کاسه متوسط، شکلات داغ، وانیل و تخم مرغ را به خوبی با هم مخلوط کنید.
مواد اولیه خشک را با هم مخلوط کنید: در یک کاسه جداگانه، پودر کاکائو، آرد، نمک و بیکینگ پودر را با هم ترکیب کنید.
تمام مواد تشکیل دهنده را با هم مخلوط کنید
برای مخلوط کردن تمام مواد تشکیل دهند سعی کنید، کم کم مواد خشک را درون مواد مرطوب بریزد و به آرامی بهم بزنید.
- مواد خشک و مرطوب را به طور یک دفعه با هم مخلوط نکنید. این کار ممکن است پنکیک شما را بد فرم و زشت کند. اگر مخلوط خوب بهم زده نشود گلوله‌هایی تشکیل می‌شود که می‌تواند ترکیب مواد اولیه‌تان را خراب کند.
خمیر آماده شده را تا ۳۰ دقیقه در حال خودش رها کنید. این کار باعث می‌شود تا رطوبت اضافی مخلوط بخار شود. حال مخلوط ما که نه مایع است و نه جامد، آماده تبدیل شدن به یک پنکیک شکلاتی داغ است.
پختن خمیر پنکیک
در این مرحله ۴/۱ خمیر پنکیک را روی ماهی تابه‌ای که قبلا با کره داغ شده بود، می‌ریزیم و شعله آن را کم می‌کنیم تا پنکیک ما به آرامی بپزد. در این مرحله دقت کنید وقتی خمیر پنکیک روی ماهی تابه داغ قرار گرفت، بعد از چند دقیقه خودش را می‌گیرد و به شکل کلوچه گرد در می‌آید. وقتی مطمئن شدید یک طرف آن پخته شده آن را برگردانید تا طرف دیگر پنکیک نیز هم پخته شود.
شما می‌توانید پنکیک‌ها را به هر اندازه‌ای دوست داشتید، در بیاورید. بسته به مواد اولیه خود می‌توانید به تعداد اعضای خانواده خود پنکیک درست کنید.
طلایی کردن پنکیک پخته شده
وقتی پنکیک روی کاغذ است، روی آن حباب‌هایی تشکیل می‌شود. شما می‌توانید بعد از این مدت، برای طلایی کردن سطح پنکیک از پودر کاکائو استفاده کنید.
بعد از این که پنکیک پخته شد آن را روی یک صفحه کاغذ و یا فقسه تمیز قرار دهید تا کمی خنک شود. اگر می‌خواهید پنکیک شما در حالت گرم باقی بماند، می‌توانید آن‌ها را درون فر در دمای ۱۰۷ درجه سانتی گراد یا ۲۲۵ درجه فارنهایت قرار دهید. برای پیش گرم کردن پنکیک این کار را انجام می‌دهیم.
پنکیک شما آماده تزیین شدن است
حال که شما پنکیک شکلاتی خود را آماده کرده‌اید، زمان آن رسیده است که آن را تزئیین کنید. در این مرحله با توجه به سیلقه و ذائقه خود این کار را انجام دهید. شما می‌توانید روی پنکیک شکلاتی خود کمی خامه بریزید و آن ار میل کنید و یا با استفاده از شکلات مایع سطح آن را مرطوب کرده و سپس میل کنید. این ماده غذایی به خاطر کالری بالایی که دارد، برای صبحانه توصیه می‌شود. در ضمن شما می‌توانید از سس‌های شکلاتی که در بالا ذکر شد و نیز عسل به عنوان تزیین کننده، استفاده کنید. برخی از موادی که در بالا ذکر شد، می‌تواند به صورت اختیاری در ترکیب خمیر پنکیک‌تان اضافه شود.
تذکر: افرادی که از فشار خون بالا، و بیماری‌های قندی رنج می‌برند، نباید از پنکیک شکلاتی شیرین استفاده کنند. این ماده به خاطر قند بالایی که دارد برای این گونه افراد مضر است.
منبع: wikihow
با دوستان به اشتراک گذارید
نشر با ذکر منبع بلامانع است