Google Sponsorship Advertise

خرید شارژ و بسته اینترنتی همراه اول، ایرانسل و رایتل

شارژ نیاز دارید؟ بسته اینترنتی لازم دارید؟ با شارژل همه چی تو سه سوت!

ماجرای آزاد شدن خمیر مرغ در تولید سوسیس و کالباس


جداسازی گوشت باید در واحد تولیدی سوسیس و کالباس انجام شود، دیگر خمیرمرغ خارج از واحدها هستند، نمی‌تواند در جای دیگری تولید شود و به واحد تولیدی سوسیس و کالباس حمل شود.

سوسیس
منتشر شده در تاریخ 1396/03/29 - 4 ماه پیش
خمیر مرغ در تولید سوسیس , مدیرکل نظارت بر فرآورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو،
در واکنش به ادعای آزاد شدن استفاده از خمیر مرغ در تولید سوسیس و کالباس، توضیحاتی ارائه داد.
دکتر بهروز جنت گفت: جداسازی گوشت مرغ به روش مکانیکی روشی معمول در دنیا است
و برای جلوگیری از ۱۰ تا ۱۵ درصد گوشت باقی مانده در لابه لای استخوان ها بکار می رود.
وی افزود: ما قبلا به دلیل سوءاستفاده هایی که برخی تولید کنندگان به ویژه زیرپله ای ها انجام می دادند،
با آن مخالف بودیم و اعلام هم کرده بودیم که تا یقین به سلامت آن حاصل نکنید، ممنوعیت بر جای خواهد ماند.
جنت گفت: در حال حاضر با اصلاحیه ای که در نظر گرفته ایم و مقرر کرده ایم
که جداسازی گوشت باید در واحد تولیدی سوسیس و کالباس انجام شود،
دیگر خمیرمرغ خارج از واحدها که زیر نظر ما و مسئولین فنی ما و نظارت های دوره ای و سر زده ما هستند،
نمی‌تواند در جای دیگری تولید شود و به واحد تولیدی سوسیس و کالباس حمل شود.
مدیرکل نظارت بر فرآورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو، تاکید کرد:
به طور کلی اصلاحیه این ضوابط با شرایط ویژه تایید شده است
به این معنا که پاره ای از ممنوعیت‌ها برای استفاده از خمیر مرغ همچنان برقرار است.
جام نیوز
با دوستان به اشتراک گذارید
نشر با ذکر منبع بلامانع است