این لوبیا بستنی متفاوت و عجیب و غریب را تا به حال دیده اید؟

لوبیای اینگا «Inga bean» میوه بومی آمریکای جنوبی است که پالپ هایی سفید به طعم بستنی وانیلی دارد و به بستنی میوه ها معروف است.

بستنی
منتشر شده در تاریخ 1396/03/28 - 4 روز پیش
لوبیا بستنی , لوبیای اینگا «Inga bean» میوه بومی آمریکای جنوبی است که پالپ هایی سفید به طعم  بستنی وانیلی دارد و به بستنی میوه ها معروف است.  بستنی دارای تنوع‌های گوناگونی است. مانند بستنی‌های سنتی، بستنی‌های ایتالیایی  یا میوه‌ای، میلک شیک‌ها و بستنی‌های یخی.  قدمت دسرهای یخی در چین به ۴ هزار سال قبل می‌رسد. یک نوع از این دسرها با قرار دادن سنگ نمک و  برف در جداره‌های ظروف حاوی شربت تهیه می‌شد  (نمک باعث می‌شود دمای یخ‌زدن آب به زیر صفر برسد)  و نوع دیگری با قرار دادن شیر، برنج کاملاً پخته به همراه ادویه  در داخل برف تهیه می‌شد.  بستنی یخی هم با آب‌میوه، عسل و ادویه درست می‌شد. این دسرهای یخی  از مسیرهای تجاری وارد ایران هم شدند. همچنین حدود ۴ هزار سال  پیش در ایران دسر یخی فالوده با استفاده از یخ، گلاب، آرد برنج رشته‌ای و زعفران و طعم‌دهنده‌های دیگر ساخته می‌شد.  فردا
نشر با ذکر منبع بلامانع است